Sidst ændret: 25/08-2011 09:10 af Arne Nielsen

Himlen over Arnborg

Himlen over Arnborg

Efter i flere år at have kigget efter passende høje og neutrale baggrundsbilleder til væggene bag Arnborg station, har vi måtte konstatere at vi aldrig har fundet lige det der tiltalte os, derfor tog vi beslutningen om selv at forsøge os som 'himlens skabere'.

Første fase var at 'bygge baglæns':
Fjerne alt materiale på skinnerne, flytte alle bygninger og tilbehørsdele og sluttelig afmontere alle skinnerneSkinnerne skulle nu alligevel have været afmonteret, da de dels skulle males og dels skulle flyttes lidt rundt.
Herefter skulle hele lokalet dækkes af, ligesom der blev rejst et 'telt' over den del af anlægget der huser Lisenbro og Broløkke afsnittene.

 

Anden fase var 'grundmalingen':
I en højde på cirka 60 centimeter over anlægshøjden blev væggene rullet med blå maling, og herover sprøjtede vi yderligere 20 centimeter bred stribe og toner sig ud til den lysegrå vægfarve.

Tredje fase var skyerne:
Skyerne sprøjtede vi på med vores airbrush (luftpensel?), de skulle sprøjtes en del gange inden vi opnåede de dækningsgrad og den facon som passede os.

 Arbejdet tog en lille uges tid, kostede kun få kroner og pynter efter vores mening godt på anlægget, derfor kan det nu kun gå for langsomt med genopbygningen af Arnborg stationsområdet, samt området der skal huse maskindepotet og 'Det Langelandske Köfværk' = hele det område der nu er kommet himmel over (ca. 13 meter væg!).


Læs alt om Arnborg station.